Tips voor het aankopen van een inbouw combimagnetron in Rotterdam

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in inbouwapparatuur. Zo hebben wij ook de laatste technologie op het gebied van combimagnetron inbouw apparaten in huis en kunnen wij u perfect de unieke voordelen van deze technologie demonstreren. In onze huiselijke showroom vindt u een keur aan moderne inbouwapparatuur in een overzichtelijke opstelling.

Tips bij het aankopen en gebruik van een combimagnetron

De combi magnetron is inmiddels redelijk bekend. Het biedt naast de magnetron functie meerdere functies, zoals grill en hetelucht. Het is daarmee mogelijk om gerechten nog sneller en lekkerder te bereiden.

1. Inhoud: bij de inhoud van een combimagnetron moet je rekening houden met het aantal mensen waarvoor je het gebruikt. Voor een gezin is vanzelfsprekend een grotere inhoud nodig dan voor een student. De inhoud van een combimagnetron kan variëren van 25 tot 40 liter.

2. Programma's: let bij aankoop op de functies die op de combimagnetron zitten. Zo is er bijvoorbeeld de uitgestelde start, waarmee u een programma kunt instellen op een bepaald tijdstip. Met een geheugentoets kunt u instellingen die u vaak gebruikt opslaan, zodat het niet steeds opnieuw ingesteld hoeft te worden. Ook hebben veel combimagnetrons tegenwoordig een gewichtssensor, welke het verwarmprogramma instelt op het gewicht van het gerecht.

3. Extra functies: let ook op de extra functies van een combimagnetron. Wanneer u bijvoorbeeld kinderen heeft, is er de kinderbeveiliging.

4. Uitstraling: tegenwoordig hebben veel combimagnetrons een touch control bedieningssysteem in plaats van draaiknoppen. Dit is een stuk moderner. In het scherm kunnen verschillende dingen worden afgebeeld, namelijk: tijd en het programma en de ingestelde functie.

Voor meer informatie en tips over een combimagnetron vraagt u hieronder gratis een brochure aan. Hierin staat meer informatie over de combimagnetron, maar ook informatie over apparaten die gezond koken bevorderen en de trends op het gebied van keuken inbouwapparatuur.


Uw gegevens worden door ons nooit aan derden verstrekt. Zie ook onze Privacy Policy.
Na bevestiging van uw aanvraag ontvangt u direct de aangevraagde informatie.

De Fagor inbouw combimagnetron 6H-600ATCX

Fagor combimagnetron 6H-600ATCXDe Fagor inbouw combimagnetron 6H-600ATCX maakt het mogelijk om met magnetron- en ovenfunctie tegelijkertijd snel en smakelijk te koken. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om beide functies apart te gebruiken.

Deze volledig geïntegreerde inbouw combimagnetron krijgt onze aanbeveling omdat hij aan alle eisen voor de moderne combimagnetron voldoet:

1. Grote inhoud, namelijk 40 liter.
2. 6 kookprogramma's.
3. Touch control en een scherm met volledige weergave van uur, tijd, temperatuur en functie.
4. Geventileerde dampuitlaat.

Meer informatie over deze en andere inbouw combimagnetrons vindt u in onze gratis brochure die u hierboven kunt aanvragen.

Voor een uitgebreider advies bent u altijd welkom.
Bij Inbouwapparatuur Rotterdam staat ons team voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Alle combimagnetrons worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Wilt u meer weten over Keukencentrum Rotterdam, ga dan naar de contactpagina.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom, de koffie staat klaar!

Graag tot ziens,
Namens het hele team van Nolte Keukens Rotterdam

Nolte Keukens Center No.1
Satijnbloem 55
3068 JP Rotterdam – Ommoord

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 010 455 05 11 of mail naar info@interset.nl.