DE NIEUWSTE INDUCTIE KOOKPLATEN VINDT U BIJ INBOUWAPPARATUUR ROTTERDAM

Inbouwapparatuur Rotterdam is al jaren uw specialist in inbouwapparatuur, waaronder ook de inductiekookplaat. We hebben altijd de laatste technologie op het gebied van inductie koken in huis.

Vele soorten inductie kookplaten te zien in Rotterdam

Het is weinig mensen bekend dat het Spaanse merk Fagor samen met haar dochteronderneming Brandt de uitvinder van inductie koken is. Fagor is op het gebied van inductie kookplaten marktleider. Hierdoor is Fagor altijd net een stapje voor in de ontwikkeling van de nieuwste inductie technologie.

De veelzijdige IF-900 BS

Fagor inductie kookplaat IF-900BSInductie koken is de snelste, veiligste en meest efficiёnte manier van koken. Met deze kooktechniek behaal je altijd een optimaal resultaat voor wat betreft kwaliteit, kooktijden en energieverbruik. De inductie kookplaat IF-900 BS is zeer uitgebreid qua mogelijkheden en maakt het koken zeer gemakkelijk.

Deze plaat heeft 5 inductiezones met Booster functie. Booster functie houdt in dat het vermogen van twee zones in 1 zone worden geconcentreerd. Hierdoor kun je bijvoorbeeld heel snel water koken. Een inductie kookplaat met Booster functie is 25-30% sneller dan een normale inductie kookplaat.

Met de functie 'mijn keuken' van de IF-900 BS kun je kookprogramma's in de kookplaat opslaan. Hierdoor kun je heel snel een programma dat je vaak gebruikt activeren, het is een kwestie van 1 druk op een knopje.

De inductie kookplaat beschikt ook over de functie '2 in 1'. Met deze functie kun je verschillende vermogensniveaus kiezen binnen hetzelfde programma. Dit is ideaal voor gerechten waarvoor je 2 vermogensniveaus nodig hebt. Wanneer de geprogrammeerde tijd voor het eerste niveau is verstreken, gaat de kookplaat automatisch over op de tweede fase van het kookproces.

Meer informatie over deze unieke inductie kookplaat vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. U krijgt dan deze catalogus direct per email toegestuurd, zodat u thuis alvast rustig ons aanbod kunt bekijken.

Uw gegevens worden door ons nooit aan derden verstrekt. Zie ook onze Privacy Policy.

Voor een uitgebreider inductie koken advies bent u altijd welkom.
Bij Inbouwapparatuur Rotterdam staat ons team voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inductie kookplaat kiest.
Alle inductie kookplaten worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geĂŻnstalleerd. Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Rotterdam, ga dan naar de contactpagina.

Graag tot ziens,
Namens het hele team van Nolte Keukens Rotterdam

Nolte Keukens Center No.1
Satijnbloem 55
3068 JP Rotterdam – Ommoord

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 010 455 05 11 of mail naar info@interset.nl.