Belangrijke inbouw vaatwasser tips van inbouwapparatuur Rotterdam 

Inbouwapparatuur Rotterdam is al een kwart eeuw de specialist voor uw vaatwasser inbouw vragen in Rotterdam en omgeving. In onze showroom vindt u een overzichtelijk en uitgebreid assortiment inbouw apparatuur. Wij helpen u graag met de juiste adviezen en tips om u de juiste keuze van uw inbouw vaatwasser te laten maken.

Tips bij het aanschaffen van een inbouw vaatwasser

Bij de aankoop van een inbouw vaatwasser moet u met veel dingen rekening houden. Hier geven wij u alvast een aantal tips:

1. Geluidsniveau: het geluidsniveau is heel verschillend per vaatwasser. Waarschijnlijk is dit niet het eerste waar u aan denkt bij het aankopen van een vaatwasser, maar toch kan het behoorlijk storend zijn als een vaatwasser veel geluid maakt. Let daarom op het aantal decibel dat een vaatwasser produceert. De stilste vaatwasser op dit moment produceert 39 decibel, dit is muisstil.

2. Waterverbruik: ook het waterverbruik verschilt per vaatwasser. Op de lange termijn is een vaatwasser met een laag waterverbruik natuurlijk voordeliger. Daarnaast is dit ook beter voor het milieu. Op dit moment zijn er vaatwassers die slecht 10 liter water per programma verbruiken.

3. Programma's: let goed op de programma's die een vaatwasser heeft. Wanneer u bijvoorbeeld vaak vrienden of familie uitnodigt voor een etentje, is het makkelijk als u tussen het etentje door een vaat kunt draaien en dit ook binnen een uurtje klaar is. Ook zijn er vaatwassers met een zeer kort programma, 15 minuten bijvoorbeeld, heel handig wanneer u gebaksbordjes of glazen tekort komt tijdens visite.

4. Zelfreiniging: bij een schone vaat hoort natuurlijk een goede en schone vaatwasser. Sommige vaatwassers hebben een programma waarmee de binnenkant van de vaatwasser gereinigd wordt. Wanneer dit programma 1 keer in de 3/4 maanden wordt gedraaid, wordt de levenscyclus van de vaatwasser verlengd.

Voor meer gratis tips en informatie over een inbouw vaatwasser kunt u hieronder uw naam en mailadres invullen. U ontvangt dan direct informatie, waaronder informatie over vaatwassers, informatie over inbouwapparatuur die het gezond koken bevorderen en nog meer trends op het gebied van keuken inbouwapparatuur.


Fagor vaatwasser ES 90 ITDe muisstille Fagor ES 90 IT inbouw vaatwasser

Deze volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser krijgt de bijzondere aanbeveling van Gerard Vierhuis omdat hij aan alle eisen voor een moderne vaatwasser voldoet:

-De Fagor ES 90 IT heeft een laag waterverbruik van slechts 10 liter per programma.
-De Fagor ES 90 IT is muisstil met een geluidsniveau van slechts 39dB.
-De Fagor ES 90 IT voldoet aan de strengste energieverbruik eisen en heeft een AAA label.

Meer informatie over deze en andere inbouw vaatwassers vindt
u in onze brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door bovenstaand formulier in te vullen.

Voor advies over een inbouw vaatwasser bent u altijd welkom in onze showroom.
Bij Inbouwapparatuur Rotterdam staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Alle inbouw vaatwassers worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en eventueel bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Mochten er na aflevering nog problemen zijn, dan rijden wij gewoon even langs.

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Rotterdam, ga dan naar de contactpagina. Wij zijn al jaren uw expert in keukens en inbouwapparatuur.

Wij nodigen u graag uit in onze Showroom in Rotterdam. De koffie staat klaar!

Graag tot ziens,
Namens het hele team van Nolte Keukens Rotterdam

Nolte Keukens Center No.1
Satijnbloem 55
3068 JP Rotterdam – Ommoord

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 010 455 05 11 of mail naar info@interset.nl.