DE LAATSTE KOELKAST INBOUW TECHNIEK VINDT U NU BIJ INBOUWAPPARATUUR ROTTERDAM

Al jaren is Inbouwapparatuur Rotterdam uw specialist in keuken inbouwapparatuur. In onze showroom vindt u een keur aan moderne inbouwapparatuur, waaronder ook de inbouw koelkasten vallen.

Tips bij het aankopen van een inbouw koelkast

Bij het aankopen van een koelkast zijn er meerdere aspecten waar u rekening mee moet houden:

1. Koel of koel/vries combinatie? wilt u alleen een kast met koelruimte of ook met vriesruimte?

2. Inhoud: hoe groot moet de koelkast zijn? Het is zonde om een te grote koel(vries)kast te kopen, want dat verbruikt meer energie dan een kleinere. Een koelruimte van 50 liter biedt ruimte aan een gemiddelde voorraad frisdrank, zuivelproducten, vleeswaren en kliekjes voor één persoon. Een kleine weekvoorraad groenten en diepvriesproducten vraagt voor één persoon een vriesruimte van 7,5 tot 10 liter. Met brood en vlees erbij is 15 tot 20 liter nodig. Een handige tip hierbij: 1 kilo in te vriezen producten neemt 2 liter ruimte in.

3. Schoonmaken: vooral voor vrouwen niet onbelangrijk: is de koelkast makkelijk schoon te maken? Smalle randen of hoeken zijn heel lastig bij te komen. Het vuil is hierdoor lastig weg te halen.

4. Indeling: om de voor u geschikte indeling te bepalen is het goed om vooraf alvast te bedenken wat u verwacht in de koelkast te zetten. Wanneer dit bijvoorbeeld veel frisdrankflessen zijn, is het handig om te zoeken naar een koelkast met ruimte voor flessen die rechtop staan. Bij sommige koelkasten staan rekjes en bakjes vast, maar bij veel koelkasten kunnen deze verplaatst worden. Dit laatste is uiteraard meer flexibel.

Voor meer tips en informatie over inbouw koelkasten kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan direct per mail informatie over koelkasten, inbouwapparatuur die gezond koken bevorderen en de laatste trends op het gebied van keuken inbouwapparatuur.


Uw gegevens worden door ons nooit aan derden verstrekt. Zie ook onze Privacy Policy.
Na bevestiging van uw aanvraag ontvangt u direct de aangevraagde informatie.

De Fagor No Frost koelkast FIC 5425

Fagor No Frost koelkast FIC 5425Inbouw koelkasten zijn de afgelopen jaren steeds geavanceerder geworden. Allerlei professionele koeltechnieken zijn ontwikkeld. Zo is de nieuwste technologie die van de Fagor No Frost Koelkast FIC 5425.

Door de No Frost functie ontstaat er in de koelkast geen ijsvorming. In een normale koelkast wordt warmte onttrokken aan de koel- of vriesruimte, maar blijft het vocht binnen de ruimte. Bij de No Frost koelkasten wordt de warme lucht met vocht en al uit het vriesgedeelte gezogen.

Voordelen hiervan zijn:
- U hoeft de koelkast nooit te ontdooien
- Voedingsstoffen blijven beter bewaard
- Er wordt minder energie verbruikt
- Diepvriesproducten vrieen niet aan elkaar vast
- Verpakkingen en etiketten blijven altijd leesbaar

De Fagor No Frost inbouw koelkast bevat de allerlaatste No Frost techniek en heeft bovendien een inhoud van maar liefst 200 liter en wisselbare draairichting van de deur!

Meer informatie over deze en andere inbouw koelkasten vindt u in onze gratis brochure, welke u hierboven kunt aanvragen.

Voor een uitgebreider koelkast inbouw advies bent u altijd welkom.
Bij Inbouwapparatuur Rotterdam staat ons team voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw koelkast kiest.

Alle koelkasten worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Rotterdam en wilt u onze klanten aan het woord zien, ga dan naar de contactpagina.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom!
Graag tot ziens,
Namens het hele team van Nolte Keukens Rotterdam

Nolte Keukens Center No.1
Satijnbloem 55
3068 JP Rotterdam – Ommoord

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 010 455 05 11 of mail naar info@interset.nl